четвъртък, ноември 12, 2009

In Memory

...of greatest band ever,

which will never be the same again

without you

(печална точка .)


Ето го и поредното доказателство, че нищо не е вечно. А това ли е чувството, че тази мечта никога няма да се сбъдне? Аха, добре, ще го запомня. Защото, щом това се промени, то значи, нищо друго няма да остане същото.

"Така се случва, че понякога дори най-добрите приятели поемат в различни посоки, за да търсят живота си. Имах невероятната възможност да срещна в живота си две от най-страхотните момчета, които по-късно станаха най-добрите мъже. Благодарен съм, че споделих част от моя lifetime именно с тях... и особено с Ryan Ross, когото безкрайно много обичам... Ние им пожелаваме всичко най-хубаво и се надяваме, че някой ден пътищата в този свят отново ще ни съберат. Panic! At the Disco е добре, ще бъде добре и винаги ще пази слънчевите образи на тези страхотни хора..."


Brendon Urie's Facebook page



И Мане го е казал: "Промяната е това, което променя нещата. Не различните гледни точки."
Понякога тази промяна са хората, събитията, очакванията ти. Друг път са простички неща, които някой ти показва. Като деня, в който за първи път гледах видеото на I write sins, not tragedies и от тогава не бях същата. Понякога промяната идва толкова бързо, че дори не можеш да примигнеш, когато осъзнаването вече е дошло......след безброй мигвания всичко, което мога да кажа е "Благодаря ви, че ме променихте!" . Нищо, че никога няма да отида на ваш концерт и да се запозная с Ryan; нищо, че напоследък ви бях позабравила; нищо, че дори да си направя Същата Татуировка, тя вече ще е съвсем различна; нищо, че всичките мечти, които бяха прашлясали (но никога изместни от други!!!), вече са заключени в сандък без дъно, от който никога няма да се върнат; нищо, че вече не съм влюбена в Brendon; нищо, че Злати вече не е влюбена в Ryro; нищо, че Най-страхотният потник поизбеля; нищо, че тенсиката ми е умаляла отдавна; нищо, че променихте музиката си; нищо, че преди ви бях малко сърдита; нищо, че моите думи никога няма да стигнат до вас; нищо...
Важното е, че ми остават хубавите спомени (и снимки. Мнооого снимки.) И разбира се, моята основна философия за всичко:
Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off


If all our life is but a dream
Fantastic posing greed
Then we should feed our jewelry to the sea
....
Hey moon, please forget to fall down
Hey moon, don't you go down


I know it's sad that I never gave a damn about the weather,
And it never gave a damn about me.



Да, знам... Сбогуването! не е никак лесно. И е дълго...


П.С.: Mad as a Hatter, Thin as a Dime















(нямаше как без нея!)


П.С.2:
липсване ще има.
П.С.3: (добре, няма вече) Allow me to exaggerate a memory or two.


Добре, това е...

Няма коментари:

Публикуване на коментар